Huug

Geachte golfliefhebber,
Sinds 1997 ben ik als zelfstandig PGA A-golfprofessional werkzaam op golfclub Steenhoven. U kan bij mij terecht voor het volgen van golflessen, golfclinics en teambuilding events. In de loop der tijd heb ik een eigen lesmethodiek ontwikkeld die ervan uitgaat dat elke persoon uniek is en elk lichaam andere mogelijkheden heeft. Geen standaard werk dus, maar een persoonlijke benadering zodat u zich meteen op uw gemak voelt en optimaal kan genieten van uw golfdagje-uit.

Golflessen Bent u geïnteresseerd om het golfspel in àl zijn hoedanigheden te leren kennen dan kunt u een proefles boeken.

Aan de hand van deze kennismaking maken we een lesprogramma op maat zodat u in korte tijd de basisprincipes van de putt-chip-pitch-swing en drive onder de knie krijgt.

Golflessen kunnen in groep of privé genomen worden.

Het golfspel is zo boeiend omdat er bij elke slag een volledige concentratie gevraagd wordt en het resultaat volledig van u zelf afhankelijk is.

Een bijkomend voordeel is dat u niet (meer) hoeft te rennen en volop kan genieten van de mooie omgeving.
Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden gelieve contact op te nemen:

 

golf lessen

Ook niet-leden en jongeren kunnen golfles nemen op Steenhoven Country CLub en middels een proefles ervaren of golf hun sport is? 


Golflessen kunnen in groep of privé genomen worden. Voor het boeken van een golfles, klik CONTACT

Social Share:
Steenhoven Country Club
@ 2017 sTEENHOVEN COUNTRY CLUB
DESIGN BY SOFTNET
HIGH VISIBILITY VERSION
SITEMAP